Sunday, October 26, 2008

No üle mõistuse reede õhtu

Kell olla ütleme minutit paarkümmend enne 21 õhtul. Õnnestus napilt maha jääda trollist liin nr 7 seetõttu padavai 6-le et ehk õnnestub kinni püüda näiteks 21.
No ei lootagi - see käib nagu kuuvarjutus. Siis tuleb troll millel on pealkirjaks jälle 6
Tegelikult pidi see olema Depoo, sest ta läks Depoosse, aga kirja järgi otsustades tundus tõsimeeli, et ongi 6. Kuigi kellaajaliselt ei klappind kuskilt otsast.
Igaljuhul ajas segadusse ja vihastas välja. Aga veel enne kui Zoo peatusest peale astusin (Pirnis tulin maha) kaesin et järgmine seitse tuleb 20.55. Ja ennäe pirni peatuses on ta täpselt 21.00
Milles asi, asi on selles, et kuidas on VÕIMALIK, et kolme peatusevahet sõidetakse 5 MINUTIT!!!
Zoost väljudes on vaid looga, mustjõe, humala ja siis ongi pirni. Ja enamikes neis peatustes EI OLE vaja hilistel õhtutundidel peatuda. Seega kuluks sinna maksimum 2-3 minutit sõltuvalt sellest, kes on peale tulemas/maha minemas või mitte. Aga meil on ju tähtsam et trollides oleks uued peatust tutvustavad pardakompuutrid ja kes teab mis atribuutika, selle asemel et lihtsalt amprit anda.
Ega sellega see jama läbi ei olnud. Linnast sain napilt tulema 00.03 nii et nr 6 troll oli lännu. Ok tuli 16. See oli siis eelviimane. Oehhh, seda venimist ei jõudnuki ära oodata. Lubatud kiiruse lisast pole see liin küll midagi kuulnud. Kõik on täpselt nii nagu ennegi. Lõpuks sain venitud taksopargi peatusesse ja kell oli 00.24,5. Sealt pidi tulema kohe nr 10, sest tema väljumine on 00.26. Kümme oli aga ammu läind, sest ei olnd ei tema esimest ega tagumist otsa ei kuskil näha. Seega ei ole nr 16 graafikut isegi selliseks suudetud teha, et kahe bussiliini vahel tekiks efektiivselt töötav arvestus, mille alusel on võimalik nö ümber istuda. Nii et kand ja varvas on ikka kiirem küll!

No comments: