Thursday, September 18, 2008

700m teed ja ligi 11 miljonit

Uksumatu on lugeda, et 700m, mis sisuliselt ei ole isegi mitte 1km maksab üle 11 miljoni krooni
Ja seda ajal, kus pidev patramine käib majanduslanguste jms üle.
Postimees kirjutab: "Sellega seoses ei toimu liiklust trammiliinidel number 1 ja 3 kuni 24. oktoobrini, samas tihendatakse graafikut liinidel number 2 ja 4."

No andke andeks, mis liiklus saabki seal toimuda, kui antud lõik on suunaks nii Lasnamäele kui Piritale. Miks üldse peetakse mingit 2km pikkust mõtetut paari peatusega lõiku, mida kopeerivad kõikvõimalikud muud transpordivahendid.
Jala käimine sealhulgas. Kadriorust väljuvad trammid on küllaltki tühjad ja koormuse kasv tuleneb vaid Lasnamäelt ja Pirita poolt saabuvate inimeste näol, kes tegelikult mingil arusaamatul põhjusel ei sõida bussidega otse. Lisakas sellele, on vastava liikluskorralduse olemusel trammide liikumine nagunii kõike muud kui kiire, mis mõtet on siis raha raisata sisuliselt lõbustuspargi mastaabis olevale trammiteele, mille ettekäändeks ei tooda muud kui teed olla mitukümmend aastat remontimata.
Kui linnavalitsus tõesti nii vaene on, no milleks siis üldse remontida, relsid võiks kõik üles võtta tee siledaks lükata ja linnatranspordi efektiivsus sellest ainult võidab.



http://www.postimees.ee/?id=33332

No comments: