Friday, June 13, 2008

Täname et valisite...

Transpordiameti komejandi.
Kuna viimased nädalad on olnud kaunis rahulikud, sest enam ei toimu AS eraldi seisvate teenuste reide ja hea rahulik on kulgeda, tuleb linnaisadel leiutada erinevaid võimalusi, et kuidagigi meelitada inimesi ikka selle jama eest maksma.
Jama seisneb siis endiselt selles va ühises transpordis. Plakateid on terve linn täis. Uskumatu aga mõnes mõttes isegi parem, kui need teised totakad reklaamid. Samas aga ei ole allseisev tekst mitte kuidagigi õige. "Täname, et valisite ühistranspordi" - ok sellest saan aru.
AGA! viimane lause, et TRAMMIGA saad KIIREMINI, võtab ikka istuli küll.
Sellest, et bussiga ei ole võimalik säästa saab lugeda eelmisest kirjutisest. Linnaõhu hoiab troll küll puhtana, kuid samas reostatakse seda mujal, näiteks seal, kus elektrit toodetakse.
Ja trammiga - mis on vabariigi aeglaseim riistapuu, ei saa me küll mitte kuhugi kindlasti kiiremini. Kalevi peatusest vabaduse väljakule 10 minutiga. - Ainuüksi 10 minutit kulub trammil peatustes seismisteks, ristmike taga fooridega passimises, oma kellukese tiristamises jne. On küll ja küll sõidetud tipptunnil ja tipptunnivälistel aegadel ja 10 minutiga ei saa kohe mitte kuidagi. Esiteks on trammi liikumiskiirus juba niivõrd väikene, et ainuüksi sellega kaotatakse priskeid viiendikke.
Nii, et kui muus osas saab veel hämada, siis trammiga on kindel nö "puusse panek"

No comments: